online резервационна система
Предимства при директна резервация

Спорт и СПА

 Цени за Спорт и СПА 

Обновеният Спа център предлага разнообразни възможности за спорт и релакс: просторна фитнес зала, закрит плувен басейн с размери 25/12.5 м, боулинг, джакузи, хидромасажна вана, солариум, билярд, тенис на маса, термо зона, която включва: хамам, парна баня, финландска сауна, аромасауна, вани за крака, кнайп-пътека, шоков басейн, ледено ведро.

Спорт

Ние предлага ме разнообразни възможности за спорт и релакс: добре обзаведена фитнес зала, закрит плувен басейн с размери 25/12,5 м, боулинг, билярд, тенис на маса. Богат избор на хидро процедури- хидро масажна вана, арома вана, джакузи.

Салон за красота

Предлага педикюр и маникюр, както и спа терапии за лице. Работим с водещи марки в сферата на красотата.

Подарете си време за отмора и красота!

ТЕРМО ЗОНА

Започнете вашето Спа приключение съчетавайки различни температурни режими за подобрение на тонуса и пречистване от токсините.

Сауна

Като част от спа процедурите Ви предлагаме възможността да се насладите на една класическа финландска сауна. Успокойте и отпуснете уморените си мускули, премахнете умствената умора и намалете напрежението и стреса.

Арома сауна

Арома сауна се основава на терапевтичния ефект на ароматите върху целия организъм. Тя е идеалната комбинация от водна пара и ароматни етерични масла, които подсилват ефекта на обикновената суха сауна.

Парна баня

Отдайте се на топлата пара, която ще разхлаби и отпусне напрежението в мускулите ви, докато тялото и ума ви бързо се възобновяват.

Хамам

Турската баня се характеризира с висока влажност на въздуха и температура от 50 ° С. В подгряти мраморни седалки са поставени специални вани, които са пълни с вода за обливане на тялото.Предлага ме и различни видове масажи като Султан, Паша и други източни процедури, които се извършват на затопленият мрамор.

Кнайп Пътека

Кнайп пътеката се оформя от отделни ванички с редуваща се топла и студена вода. Бавната разходка между ваничките въздейства стимулиращо върху тялото. Контрастът от температурата на водата подобрява кръвообръщението и стимулира метаболизма.

Вани за Крака

с морски соли, Ледено вердо и Шоков басейн се ползват след всякакъв вид термотерапия, важно е тялото да е много добре загрято. Има мощно стимулиращо действие върху целия организъм.

МАСАЖИ И СПА ТЕРАПИИ

Насладете се максимално на Вашата почивката с нашите масажи и спа терапии

Класически масаж

Класическият масаж е масаж на цяло тяло, при който с помощта на класически техники се постига дълбоко въздействие върху всички мускулни групи. С масажа се подобрява кръвообращението и лимфният поток и се премахва нервното напрежение.

Масаж анти-стрес

С помощта на прецизно подбран набор от техника и похвати се отработва цялото тяло като се акцентира върху премахване на последиците от стреса и повишаване възможностите на организма да преодолява нови натоварвания.

Ароматерапевтичен масаж

Аромотерапевтичният масаж е масаж на цяло тяло, при който с леки, ритмични движения и специално подбран коктейл от етерични аромати се постига цялостно отпускане на организма, което довежда до баланс между състоянието на духа и тялото.

Спортен масаж

Спортния масаж е подходящ за клиенти с повишена физическа активност, с него се постига премахване на мускулната умора,поддържане на физическия тонус и подготовка на организма за последващи физически натоварвания.

Mасаж с вулканични камъни

Масаж,при който с помощта на загря ти камъни и подходящи масажни техники се премахват умората и последиците от стреса,подобрява се кръвообращението и лимфопотока и се постига балансиране на общото психо-физично състояние на организма.

Шиацу масаж

Буквалният превод на Шиацу е натиск с пръст. При този масаж с пръстите на ръцете, лактите, пред мишниците или коленете (в зависимост от техниката) се въздейства върху биологично и енергийно активни точки на организма, разположени по цялото тяло. В резултат се освобождава мускулното напрежение, подобрява се енергийният баланс, което води до усещане за свежест, отмора и повишен тонус.

Aнтицелулитен масаж

С негова помощ се премахват целулитните образувания, деформиращи формите на красивото женско тяло. Проблемните зони се третират с натурални екстракти и етерични масла, които разграждат мазнините и стягат кожата.

Частичен масаж

Частичният масаж е масаж на гръб или на крака (по избор на клиента) с цел преодоляване на конкретните физиологични проблеми в съответната зона. С него се постига отпускане на мускулите и намаляване на нервното напрежение.

СПА ТЕРАПИИ ТЯЛО

Tерапия "след ски"

Премахваща умората и тежестта в краката, след продължителни натоварвания. Пилинг с ексфолиращ крем, отпускащ масаж, дълбоко въздействие върху проблемните зони чрез увиване със специален гел и морски продукти. Процедурата завършва с нанасяне на хидратиращо мляко за тяло.

Спа ритуал с букет от Рилски билки.

Красота от природата постигната чрез използването на коктеил от билки. Натурален билков пилинг,последван от отпускащ масаж с билково масажно масло.

Ритуал Клеопатра

Този ритуал започва с 30 минутна вана с мляко,следва нежно почистване на тялото с млечно мюсли, продължава с маска с млечно желе и мед и приключва с масаж на тяло със силно хидратиращо мляко .

Терапия Детокс

Терапия за разграждане на мастните клетки,отстраняване на токсините и шлаките в организма.Процедурата започва с ексфолиране с морски соли и кристали следва йонна детоксикация и завършва с масаж на цяло тяло с билково масло.

Спа ритуал "Една Българска роза"

Тази процедура започва с 30 минутна вана с розово масло, следва нежно почистване на тялото с розов пилинг , приключва с масаж на тяло с розово масло и розова вода.